UÇUŞLARINIZDA BİLET İPTAL GÜVENCESİ


Yıllardır çokça seyahat ederim, özellikle son 3 senedir havalimanları nerdeyse evim gibi oldu. Benim için keşfetmek, yeni yerler görmek, farklı kültürler tanımak kadar güzel bir şey yoktur hayatta. Yabancı ülkeleri ya da ülkemin birbirinden güzel şehirlerini ziyaret ettiğimde yolculuğumu zamandan büyük kolaylık sağlayan uçaklarla gerçekleştiririm. Benim gibi seyahat edenlerin en büyük korkulu rüyasıdır uçak kaçırmak. Gideceğimiz yeri görememek ya da işimizi halletememek bir kenara ettiğimiz maddi zararda bunun cabası. Kim istemez sebeplerimizden dolayı kaçırdığımız uçak için ödediğimiz bedeli geri almayı. Bu haber kulağa hoş geliyor olsa gerek. Şimdi size sıcak bir haber vereceğim. Seyahati keyfe dönüştürmek için yeni hizmetler sunan Enuygun.com, uçak seyahatlerini planlarken kendinizi güvence altında hissetmenizi sağlayacak “Bilet İptal Güvencesi” ile seyahatte yeni bir dönem başlatıyor.  Şirket site üzerinden veya mobil uygulama ile uçak bileti satın alan kullanıcılarına, promosyonlu ya da promosyonsuz her uçak biletini, hiçbir açıklama istemeksizin, hangi sebebe bağlı olursa olsun, üstelik uçağın kalkmasından sadece 3 saat öncesine kadar iptal hakkı sunuyor. Biletini iptal edenlere bilet ücretinin yüzde 90’ı iade ediliyor. Bu seyahat edenler için harika bir haber.

Bunun için yapılması gereken tek şey, bileti satın alırken, ekranda çıkan “Bilet İptalli Seyahat Sigortası” seçeneğini işaretlemek… Böylece satın aldığınız bilet iptal güvencesi altına alınmış oluyor.  Bilet satın alırken “Bilet İptalli Seyahat Sigortası” seçeneğini işaretledikten sonra bilet tutarının yaklaşık %10’unu sigorta bedeli olarak ödüyorsunuz. Üstelik bu durum yurtdışı ya da yurt içi biletlerde, promosyonlu veya promosyonsuz biletleri ayırt etmeksizin gerçekleşebiliyor. Tabi bu özel durumdan yararlanmak için Enuygun.com’un kullanıcısı olmanız gerekiyor. Ayrıca üye olarak kampanyalardan ya da bilgilendirmelerden haberdar olabilirsiniz. İnternet üzerinden online siteye girip bir kullanıcı hesabı oluşturmanız yeterli. Sonrasında keyifle ve güvenle uçuşunuzu planlayabilirsiniz.




Hiç yorum yok

Uçuştan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler

İyi bir seyahat, aslında uçak biletinizi almaya karar verdiğiniz andan başlıyor. Doğru havayolu şirketinden, doğru koltuk seçimi ve uçuştaki...

Blogger tarafından desteklenmektedir.