KAMPTA ELEKTRİK ÜRETİMİ: KESİN ÇÖZÜM



Kampta elektrik üretimi nasıl yapılır?
Size biraz maliyetli ancak sık sık kamp yapan bir kamp müdavimi iseniz JUO 21W veya JUO 28W adlı ürün tüm enerji ihtiyacınızı tek başına karşılamaya yetecektir. Buna telefonlarınız, fotoğraf makinalarınız ve hatta powerbank’larınız da dahil.

İster yürürken ister kamp esnasında


Katlanabilir paneli ister yürürken sırt çantanıza asabilir, yürürken elektrik üretebilirsiniz. Panelin dört köşesinde yer alan kanca yuvalarından isterseniz kamp alanınızda JUO’yu güneş gören bir yere asabilir, yere de koyabilirsiniz.

Taşıması basit ve pratik
JUO’nun 21 watt ‘lık ürünü 3 bölmeli, 28 watt’lık olanı ise 4 bölmeli katlanabilir yaklaşık 400gr ağırlığındadır. Özellikle uzun süreli kalınacak kamplarda bu ağırlık, yanınızda ne olur ne olmaz diye taşınan ekstra pillere kıyasla çok da ağır bir miktar sayılmaz.

Muadili ürünler de mevcut
Özellikle Amazon.com ‘da benzeri işlevsellikte pek çok alternatif ürün mevcut. Ancak bu ürünlerin çoğunun Türkiye’de bir distribütörü yok ve haliyle satışı Türkiye’de ne yazık ki yok. Türkiye’de satılmakta olan muadili ürünler de mevcut ancak tüm bu ürünler arasında en başarılı olanın JUO olması sebebiyle bu ürünü bir çözüm olarak sizlere tanıtmayı uygun gördük.

Sizin çözümünüz nedir? Enerji sorununu nasıl çözüyorsunuz?
Sizlerin kendinize has farklı yöntemleri varsa şayet bunlardan yorum alanında söz ederek, gezgin kampçı arkadaşlarımıza yardımcı olabilirsiniz.



Hiç yorum yok

Uçuştan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler

İyi bir seyahat, aslında uçak biletinizi almaya karar verdiğiniz andan başlıyor. Doğru havayolu şirketinden, doğru koltuk seçimi ve uçuştaki...

Blogger tarafından desteklenmektedir.